Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ / Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς. Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν.

Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς. Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 1.bp.blogspot.com
Κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με .

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς. Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις .

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. ΚΟΙΝΩΝΙÎ' Î'Î
ΚΟΙΝΩΝΙÎ' Î'Î"ΙΩΝ: Î'Î"ΙΟΣ Î"ΕΩΡÎ"ΙΟΣ ΚÎ'ΡΣΛΙÎ"ΗΣ. Ένας νεοφανής from 1.bp.blogspot.com
Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς.

Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Η μνημη του στισ 4 νοεμβριου. Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους.

Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης.

Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î
Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ from 2.bp.blogspot.com
Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Ἅγιος ὁ θεός, ἅγιος ἰσχυρός, ἅγιος ἀθάνατος, ἐλέησον ἡμᾶς. Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.

Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με .

Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου. Διάβασε την περίληψη & τις κριτικές μελών για το βιβλίο «άγιος γεώργιος καρσλίδης, σύντομος βίος του νέου ομολογητού» (ευάγγελος λέκκος). Η εικόνα του αγίου γεωργίου του καρσλίδη, είναι διαθέσιμη στο . Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Ο άγιος των πτωχών και των πονεμένων. Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Το 1966 ο κωνσταντίνος χουτουριάδης από την περιχώρα δράμας, κάτοικος αθηνών, επισκέφθηκε μαζί με τέσσερις . Το 1957 μια κοπέλα από το περιθώρι δράμας, είχε πολλά προβλήματα με . Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ). Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Στην αργυρούπολη του πόντου (έδρα της ιεράς μητρόπολης χαλδίας) και το βαφτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος . Κανών εις τον εν οσίοις θεοφόρον πατέρα ημών γεώργιον τουπικλήν καρσλίδη τον ομολογητήν. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης.

Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / Î'ΥΖÎ'ΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Î'Î"ΙΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Î'Î"ΙΟΙ ΚÎ'Ι Î'Î"ΙΕΣ / Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου.. Ο όσιος γεώργιος καρσλίδης γεννήθηκε το 1901 μ.χ. Αγόρασε άμεσα μέσω του εργαστήριο βυζαντινών εικόνων ή άμπελος άγιος γεώργιος ο καρσλίδης. Σε μία εποχή πού επικρατεί τόσο βαθύ σκοτάδι με έντονη . Εορτάζει στις 4 νοεμβρίου εκάστου έτους. Ο άγιος γεώργιος καρσλίδης (το βαπτιστικό του όνομα ήταν αθανάσιος) γεννήθηκε το 1901 στην αργυρούπολη του πόντου (γκιουμούς χανέ).

0 Response to "Αγιοσ Γεωργιοσ Καρσλιδησ / ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΙΕΣ / Χωρίς την παρουσία προσκυνητών για προληπτικούς λόγους λόγω της πανδημίας τελέστηκε και φέτος η πανήγυρη του αγίου."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel